Şanlıurfadaki silahlı kavga

Şanlıurfadaki silahlı kavga -Vali Güvenç, iki grup arasında çıkan ve silahların da kullanıldığı kavgada seken kurşunun bindiği otobüste başına isabet etmesi sonucu yaralanan Demirelin ailesini ziyaret etti -Tedaviye, sanatçı İbrahi


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, iki grup arasında çıkan ve silahların da kullanıldığı kavgada seken kurşunun bindiği otobüste başına isabet etmesi sonucu yaralanan Yusuf Kerem Demirelin (8) ailesini ziyaret etti.
     Vali Güvenç, Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Demirelin babası İbrahim Halil Demirel ve yakınlarıyla görüşerek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Güvenç, Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. İbrahim Ethem Özsoydan Yusuf Kerem Demirelin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Güvenç, çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti.
     Demirelin, ambulans uçakla İstanbula sevk edileceğini aktaran Güvenç, Pırıl pırıl bir çocuğumuz. Hiç ilgisi alakası olmayan bir kazanın sonucu yaralandı. Ailesine sabır diliyorum. Hastane gerekli tüm tetkikleri yaptı. Maalesef saçmalar beynine dağılmış. Beyin de en hassas organ, ayıklamak çok zor. Tansiyonu birden yükseliyor, ilaçla hayatta tutuyorlar.
    
     -Tatlısesin doktoru tedavi edecek-
    
     Baba İbrahim Halil Demirel de oğlunun tedavisine sanatçı İbrahim Tatlısesin İstanbuldaki doktoru tarafından özel bir hastanede devam edileceğini söyledi.
     İbrahim Tatlısesin, olayın ardından kendisini arayarak oğlunun sağlık durumuyla ilgili bilgi aldığını ve tedavi gördüğü hastanenin doktoruyla görüştürdüğünü aktaran Demirel, şunları kaydetti:
     En sık arayanlar Ali Yasak ve İbrahim Tatlıses Bey oldu. Sağolsunlar İbrahim Bey, İstanbuldaki özel hastaneyi ayarlama, doktorunu bizlerle buluşturma noktasında etkili oldu. İbrahim Beyin tabii kendi sıkıntıları da var, çok fazla yorulmasını da istemedim ama kendisi sağolsun iki kez aradı. Candan, beni teskin edici ifadeler kullandı. Acımıza, sıkıntımıza ortak olduğunu ve ne zaman sıkıntıya düşsek yanımızda olduğunu belirtti.
     Demirel, oğlunun sabah saatlerinde Sağlık Bakanlığınca tahsis edilen ambulans uçakla İstanbula gönderileceğini de bildirdi.
     Şanlıurfada 28 Haziranda iki grup arasında çıkan ve silahların da kullanıldığı kavgada seken kurşunun bindiği otobüste başına isabet etmesi sonucu 8 yaşındaki Yusuf Kerem Demirelin yanı sıra 3 kişi daha yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş-Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Şanlıurfadaki silahlı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER