Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -HRÜ ile Cartagena Üniversitesi ile işbirliği anlaşması


ŞANLIURFA (A.A) - Harran Üniversitesi (HRÜ) ile İspanya Cartagena Üniversitesiyle işbirliği protokolü imzaladığı bildirildi.
     Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, HRÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ve beraberindeki akademisyenlerin İspanyaya giderekş, Cartagena Üniversitesi yetkilileriyle başta tarım olmak üzere birçok alanda işbirliği protokolü imzalandığı belirtildi.
     Mutlu, yapılan protokolün HRÜ açısından önemli bir çalışma olduğunu kaydetti.
    
     -Şanlıurfa Belediyesinin çalışmaları
    
     Şanlıurfa Belediyesi tarafından Diyarbakır kara yolunu, Evren Sanayi Kavşağı ve Gaziantep kara yoluna bağlayacak olan caddede çalışmaların sürdüğünü belirtildi.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı içerisinde devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi.
     Fakıbaba, kent genelinde belediye çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, "Urfanın trafiği bu yolla çok rahatlayacaktır. İnşallah eylül-ekim ayına kadar hemşehrilerimiz bu yolu kullanmış olacaklar. Tabi kullanmaya başladıklarında da trafikte müthiş bir rahatlama olacak" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Halil Fidan / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER