Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -İl Özel İdaresinin çalışmaları


ŞANLIURFA (A.A) - İl Özel İdaresi Genel Sekreterİ Uğur Büyükhatipoğlu, yapım çalışmaları süren taziye evinde incelemede bulundu.
     İdareden yapılan açıklamaya göre, Büyükhatipoğlu beraberindekilerle Direkli Mahallesinde yapımı devam eden taziye evine gezerek, yetkililerden bilgi aldı.
     Taziye evi inşaatında sona gelindiğini belirten Büyükhatipoğlu, vatandaşların ihtiyaçlarına ellerinden geldiğince cevap vermeye çalıştıklarını kaydetti.
     Büyükhatipoğlu, incelemenin ardından beraberindekilerle parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiği Gölen köyüne gitti.
    
     -Viranşehir Belediyesinin çalışmaları
    
     Viranşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü imar çalışmalarını sürdürüyor.
     Yenişehir Mahallesindeki 1617. sokakta başlatılan çalışmalar kapsamında sokağa giren bazı duvarlar ev sahipleriyle görüşülerek yıkıldı.
     Belediye Başkanvekili Mehmet Burun, ilçede imara yönelik çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, kentin daha düzenli bir yapıya kavuşması için çalışmaların süreceğini ifade etti.
     Evlerin gelişigüzel yapıldığına dikkat çeken Burun, şunları kaydetti:
     "Bu da sokakların dar ve çıkmaz sokak olmasına neden olmuş. Dönem dönem mahalle sakinleri bizlere başvurup, evlerini yıktırıyorlar. Bizler de sokaklarını imara göre düzenliyoruz. Birçok sokağı bu şekilde düzenledik. Bu yöndeki çalışmalarımız şuan 1617. sokakta sürüyor. Ayrıca 1612. sokağı daha önce açmıştık. 1616. sokak üzerinde bulunan evlerin sahipleri ile de görüşüyoruz"
    
     Muhabir: Reşit Dağ / Müslüm Etgü
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER