Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Milli Eğitim Müdürü İlci öğrencileri kabul etti


ŞANLIURFA (A.A) - Avrupa Birliği (AB) Leonardo Da Vinci Hareketlilik projesi kapsamında Romanyada staj yapan, Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Metin İlciyi ziyaret etti.
     Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında Romanyada 15 gün staj yaptıktan sonra kente dönen öğrenciler, İlci ile bir süre görüştü.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilerin bu proje sayesinde alanlarında kendilerini geliştirerek avantajlı konuma geçtiklerini belirten İlci, şunları kaydetti:
     Öğrencilerimiz staj programı kapsamında sağlık alanında uygulamalı eğitimin yanı sıra teknik ve kültürel gezilerle birlikte Avrupadaki kültür ve yaşayış, konusunda bilgi sahibi oldular. Öğrencilerimizin yurt dışında yapmış oldukları stajları sonucunda alacakları sertifika ile mezun olduklarında çok kolay iş bulabilecekler. Bu projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum.
     Görüşmenin ardından İlci, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     -Şanlıurfa Belediye Meclisi toplantısı
    
     Şanlıurfa Belediye Meclisi 4 Mart Pazartesi günü toplanacak.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Meclis Salonunda yapılacak toplantıda, Konuklu Belediyesine ait taşınmaz mal satışı, ağır metal analiz ücretlerinin belirlenmesi, imar komisyonuna havale edilecek dosyalar ve imar komisyonu raporları görüşülecek.
    
     Muhabir: Halil Fidan / Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER