Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Onur Air Şanlıurfa seferlerine başlayacak


ŞANLIURFA (A.A) - Onur Air, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasının (ŞUTSO), girişimleriyle Şanlıurfa-İstanbul seferlerine başlayacak.
     ŞUTSOdan yapılan açıklamaya göre, 5 Nisan Cuma gününden itibaren başlayacak uçuşların her gün 7.30da Şanlıurfa GAP Havaalanından, İstanbul Atatürk Havalimanına gerçekleştirilmesi hedefleniyor.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin, firmayla her türlü anlaşmaların yapıldığını belirtti.
     Bu uçuşların Şanlıurfa için önemli olduğunu aktaran Ertekin, şunları kaydetti:
     Uçuşların alternatif oluşturması iş adamlarımız ve yolcularımız için çok önemli bir ayrıntı. Biliyoruz ki birçok iş adamımız günübirlik İstanbula gidiş geliş gerçekleştiriyor. Bu durumda ulaşım kolaylığı sağlayan Onur Air yetkililerine, emeği geçen yetkililere teşekkür ediyoruz.
    
     -Yerel gazete sayısı düştü
    
     Basın İlan Kurumu (BİK) İl Müdürü Şükrü Kılıç, Şanlıurfada faaliyet gösteen yerel gazete sayısının 16ya düştüğü bildirdi.
     Kılıç, yaptığı açıklamada, kentte daha önce 26 gazetenin bulunduğunu hatırlattı.
     Gazete sahipleriyle yaptıkları toplantıların ardından sayının 16ya gerilediğini aktaran Kılıç, sayının azalmasıyla yayıncılık kalitesinin de yükseleceğini belirtti.
     Amaçlarının kamu yararına faaliyet gösteren gazetelerin kendi ayakları üzerinde durmasını sağlamak olduğunu anlatan Kılıç, bunun için gerekli çalışmaların yapıldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Halil Fidan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER