Şanlıurfadan kısa

Şanlıurfadan kısa - kısa -Hemofili hastalar piknikte buluştu


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfadaki hemofili hastalar, piknikte bir araya gelerek stres atma imkanı buldu.
     Şanlıurfa Hemofililer Derneği Başkanı Ali Yıldırım, yaptığı açıklamada, hemofili hastalarını çeşitli etkinlikler aracılığıyla bir araya getirerek, onlara psikolojik destek sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.
     Bu kapsamda piknik etkinliği düzenlediklerini dile getiren Yıldırım, şunları kaydetti:
     Dernek olarak öncelikli amacımız, hemofili hastalarının yaşam kalitesinin yükseltilmesi, topluma adapte edilebilmesi ve nedeni ne olursa olsun onların her türlü sorunları, ihtiyaçlarıyla ilgilenmek ve sorunlarına çözüm bulmaktır. Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz geleneksel pikniğimizdeki hedefimiz, tüm üyelerimizin yanı sıra ailelerinin de az da olsa acılarını hafifletmek, stres atmalarını, tanışmalarını, kaynaşmalarını ve güzel bir gün geçirmelerini sağlamaktır. Gerçekleştirdiğimiz piknikle de bu hedeflerimize ulaştığımızı düşünüyoruz. Bugün yanımızda olmayıp ta kalpten ve gönülden bizimle beraber olan tüm dostlarımıza da teşekkür ediyoruz.
    
     -Ceylanpınar Tarım-İş Şube Başkanlığına Yıldırım seçildi
    
     Tarım İşçileri (Tarım-İş) Sendikası Ceylanpınar Şube Başkanlığına Nevzat Yıldırım seçildi.
     Ceylanpınar Tarım İşletmesi lokalinde gerçekleştirilen seçime; Nevzat Yıldırım, Hüseyin Altuğ ve Hacı Bekir Dolaşanın listeleriyle gidildi.
     Toplam 741 oyun kullanıldığı seçimde, 315 oyu alan Nevzat Yıldırım sendikanın şube başkanlığına seçildi.
     Yıldırım, kendisine destek veren işçilere teşekkür ederek, işçilerin şartlarının daha da iyileştirilmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.
     (AYD-RUF-İSM)
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER