Şanlıurfadan kısa

Şanlıurfadan kısa - kısa -Kursiyerleri sertifikalarını aldı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesinin düzenlediği kursları başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Ferahkent El Sanatları Merkezinde ahşap boyama, dikiş - nakış, kuaförlük ve İngilizce branşlardaki kurslar sona erdi.
     Kursları başarıyla tamamlayan 125 kursiyer için Şair Nabi Kültür Merkezinde Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbabanın da katılımıyla sertifika töreni düzenlendi.
     Fakıbaba, burada yaptığı konuşmada, kadınların ekonomik ve sosyal açıdan daha aktif hale getirilmesi için yoğun gayret gösterdiklerini belirterek, bu merkezlere devam eden kadınlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.
     Kursiyerlerin mini bir defile sunduğu tören, çocukların gösterisiyle sona erdi.
    
     -Şanlıurfada TSM konseri
    
     Şanlıurfa Belediyesince ayın konseri etkinliği kapsamında Türk Sanat Müziği (TSM) konseri verildi.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Konservatuvar birimince, Nikah ve Konferans Salonunda düzenlenen konser ilgi gördü.
     Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yücetepenin yanı sıra vatandaşların izlediği konserde, TSM korosu, katılımcılar için birbirinden güzel eserlerini seslendirdi.
     Yücetepe, konserin sonunda koroya ve dinleyicilere teşekkür ederek, şunları kaydetti:
     Gerçekten muhteşem bir konser oldu. Güzel duygulara alıp götürdüler bizi. Hocamıza çok teşekkür ediyorum. Sonuçta buradaki solistler korodakilerin hepsi içimizden biri. Herkes tanıyor onları. Ama bilmeyen birisi olsa bu kadar muhteşem bir koraya gıpta eder.
    
     -İTO heyetinin programı ertelendi
    
     İstanbul Ticaret Odası (İTO) heyetinin Şanlıurfada gerçekleştirmeyi planladığı program ileri bir tarihe ertelendi.
     Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasından (ŞUTSO) yapılan açıklamaya göre, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş ve beraberindeki heyetin bugün kente yapacağı seyahat, Türk Hava Yolları personelinin eylemi nedeniyle gerçekleştirilemedi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen ŞUTSO Meclis Başkanı Sait Melik, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş ile telefon görüşmesi yaptığını belirterek, heyetin Şanlıurfa seyahatinin ileri bir tarihe ertelendiğini belirtti.
     (RUF-DAŞ)
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER