Şanlıurfadan kısa

Şanlıurfadan kısa - kısa -İş adamlarından Vali Güvençe ziyaret


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfalı iş adamlarını kabul etti.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Güvenç, makamında kabul ettiği iş adamları Fethi Şimşek, Maruf Güneş, Abdülkadir Göncü, Murat Hacıbozanoğlu, Osman Şaka ve Nabi Kırmızının da yer aldığı heyetle bir süre görüştü.
     Burada bir açıklama yapan Vali Güvenç, Şanlıurfasporun hafta sonu gerçekleştirilecek kongresine değinerek, takımın son dönemde gereksiz yere bazı sıkıntılar yaşadığını ve kamuoyunda bu konuda gereksiz spekülasyonlar yapıldığını belirtti.
     Şanlıurfalı bazı iş adamlarının takıma sahip çıkma adına kongrede adaylık girişiminde bulunduğunu hatırlatan Celalettin Güvenç, amaçlarının Şanlıurfa ve Şanlıurfasporun menfaatleri olduğunu vurguladı.
     Güvenç, şunları kaydetti:
     Herkes bilsin biz işimize bakarız. Kamuoyu olayları takip eder kamu vicdanı sonunda gerçekleşir. Kimseye kırgın değilim. Onu da söyleyeyim, küslük yok, kırgınlık yok, Allah herkesin işini rast getirsin. Ama sevindirici olan böyle güçlü bir tabloyu Urfanın çıkarabilmesidir. Böyle bir gurur tablosunu Urfanın çıkarabilmesi başarıdır. Şanlıurfasporun yolu açık olsun, görevimizi layıkıyla yaptığımızı düşünüyorum, vicdanen rahatım.
    
     -Şanlıurfalı gençler ücretsiz geziye gidecek
    
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce, Seyyah Projesi kapsamında 3 bin 320 gence, aralarında Adana ve Erzurumun bulunduğu 7 il ücretsiz gezdirilecek.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, konuyla ilgili açıklamasında, 26 Haziran ile 2 Eylül arasında gruplar halinde gerçekleştirilecek geziye, 13-17 yaş grubundaki gençlerin katılabileceğini belirtti.
     Gençlerin 4 gün sürecek gezisi kapsamında Adana, Hatay, Nevşehir, Elazığ, Kayseri, Sivas ve Erzurum illerinden sadece birini tercih edebileceğini ifade eden Yıldız, ilk gezi kafilesinin 26 Haziranda yola çıkacağını dile getirdi.
     Yıldız, geziye katılma düşüncesi olan tüm gençlerin detaylı bilgileri Bahçelievlerde bulunan Gençlik Merkezinden veya www.seyyah.gsb.gov.tr adresinden alabileceğini sözlerine ekledi.
    
     -Siverekte öğretmen ve öğrencilerden anlamlı davranış
    
     Siverek Bedensel Engelliler Derneğinin başlattığı Bir Mavi Kapakla, Bir Umut da Sen Vermek İster misin kampanyasına ilköğretim okulları 42 bin kapak toplayarak destek oldu.
     4 aylık çalışma sonucunda Vali Mehmet Erdoğan Cebeci İlköğretim Okulu 30 bin, Yavuz Selim İlköğretim Okulu ise 12 bin mavi kapak toplayarak engellilere bir nebzede olsa destek oldu.
     Öğretmen ve öğrenciler tarafından toplanan 42 bin mavi kapak dernek yetkililerine teslim edildi.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Şükrü Dolaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER