Şanlıurfadan kısa

Şanlıurfadan kısa-kısa -ÇHDden, CHP İl Başkanı Karataşa ziyaret


ŞANLIURFA (A.A) - Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) Şanlıurfa yönetimi, CHP İl Başkanı Ferhat Karataşı ziyaret etti.
     Partiden yapılan açıklamaya göre, Karataş ÇHDli avukatlarla makamında çeşitli konularda bir süre görüş alışverişinde bulundu.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karataş, Bilindiği gibi Türkiye her gün yeni bir olayla gündeme geliyor. Özellikle içinde bulunduğumuz barış süreciyle ilgilg biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak hassas bir duruş sergiliyoruz. Şahsım adına artık bölgede anaların ağlamamasını ve ülkeye barışın gelmesiyle birlikte ekonomi ve sosyal alanda kalkınmanın yaşanacağını umut ediyorum. Son dönemlerde yine bir başka gündem olarak avukatların gözaltına alınması olayını üzülerek takip ediyorum. Bu olayları da doğru bulmuyor ve avukatların daha da özgür olmasını istiyorum diye konuştu.
    
     -Elektrik kesintisi uygulanacak
    
     Şanlıurfada enerji kesintisi yapılacak.
     Dicle Elektrik Dağıtım A.Şden (DEDAŞ) yapılan açıklamaya göre, enerji nakil hatlarında çalışmalar yapılacak.
     Söz konusu çalışma nedeniyle Süleymaniye ve Yavuz Selim mahallerinde 10 Mart Pazar günü saat 08.00-13.00 arasında enerji kesintisi yapılacak.
     Ayrıca, Hilvan Trafo Merkezinde gerçekleştirilecek çalışma nedeniyle buradan beslenen hatlarda 9 Mart Cumartesi günü saat 09.30-16.30 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacak.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER