Şanlıurfa, Berlin Fuarında temsil edildi

Şanlıurfa, Berlin Fuarında temsil edildi


ŞANLIURFA (A.A) - Dünyanın en büyük turizm fuarlarından, ITB Berlin 2013 Turizm Fuarında Şanlıurfa standı açıldı.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa Valiliği, Belediye Başkanlığı, GAP İdaresi Başkanlığı, Karacadağ Kalkınma Ajansı, İl Özel İdaresi, ŞURKAV ve Ticaret Sanayi Odasının katkılarıyla oluşturulan, Göbeklitepe, Balıklıgöl ve Amazon mozaikleri temalı stant yoğun ilgi gördü.
     Vali Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Emin Önen ve Abdulkerim Gökün de hazır bulunduğu fuarda, Şanlıurfa stantını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de ziyaret etti.
     Vali Güvenç, kente her yıl 1 milyonun üzerinde turistin geldiğini belirterek, Öyle zannediyorum ki bu fuarda açtığımız stant ve tanıtımla birlikte Almanyadan Urfaya gelen turist sayısı da iki katına çıkacaktır dedi.
     Fuarda, Urfa tanıtım filmlerinin gösteriminin yapıldığını bildiren Güvenç, Şanlıurfada kurumlar arasında yakalanan uyumun fuarlarda oluşturulan stantlara da yansıdığını kaydetti.
     Fuara, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nemci Karadağ ile Şanlıurfa İl Özel İdaresi Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu da katıldı.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfa, Berlin Fuarında temsil edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER