Şanlıurfasporda kongreye doğru

Şanlıurfasporda kongreye doğru -Haftasonu yapılacak kongre için şimdiye kadar 2 liste oluşturuldu


ŞANLIURFA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta şampiyon olarak Bank Asya 1. Lige yükselen Şanlıurfasporun haftasonu yapılacak kongresi için şimdiye kadar 2 liste oluşturuldu.
     Daha önce kongreye girmeme kararı aldığını açıklayan Kemal Saraçoğlu başkanlığındaki mevcut yönetimin yeniden aday olacağını açıklamasının ardından bugün de iş adamı Fethi Şimşek, başka bir liste çıkmaması durumunda aday olabileceğini kaydetti.
     Şimşek, düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta yapılması planlanan ancak çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenen Şanlıurfaspor kongresi için liste oluşturduklarını belirtti.
     Bazı işadamlarının ve sivil toplum kuruluşlarının talepleri üzerine liste hazırladıklarını dile getiren Şimşek, şunları söyledi:
     Mevcut yönetim belli bir başarı sağlayarak takımı bir yerlere getirmiş ve takımı Bank Asya 1. Ligine çıkarmıştır. Ancak yönetim istifa etti ve kongrede aday olmayacağını açıkladı. Biz de bir liste oluşturduk. Bu listede sanatçı İbrahim Tatlıses, eski milletvekili Faruk Bayrak, Hıdır Tepret, Aslan Akyürek de bulunuyor. Hiç birimizin makam mevki derdi yok. Şanlıurfaspor yönetiminin istifa ettiği ve tekrar aday olmayacağı bildirildiği için liste hazırladık. Şanlıurfanın birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var.
     Şanlıurfasporda 2 Haziranda yapılması gereken kongre, çoğunluk sağlanamadığı için 9 Hazirana ertelenmişti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Şanlıurfasporda kongreye doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER