Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kaya:

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kaya: -Favori olduğumuz maçı kazanarak turu geçtiğimiz için sevinçliyim


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfasporun Teknik Direktörü Bahri Kaya, çarşamba günü oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası maçında galip gelerek, tur atladıkları için mutlu olduğunu söyledi.
     Bahri Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kadirlispor ile karşılaştıkları maçta zeminin yağmurdan dolayı çok kötü olduğunu ve futbolcuları yorduğunu ifade etti.
     Maç öncesinde ve esnasında yağan yağmurun saha koşullarını zorlaştırdığını ifade eden Kaya, şunları kaydetti:
     Biz rakipten ziyade sahayla mücadele ettik. Tamamıyla rakip ceza sahası civarında ve rakip defansla kaleci arasında geçen bir maç oldu bizim için. Çok gol pozisyonuna girdik atamadık ama uzatmada ilk golü bulduktan sonra, rakip üstümüze gelerek boşluklar vermiş oldu. Bu defa üst üste golleri bulduk. Aslında bizim için zor olmadı turu geçmek. Ama 120 dakika ağır saha şartlarında mücadele ettik. Bu bizi biraz yordu. Favori olduğumuz maçı kazanarak turu geçtiğimiz için sevinçliyim.
    
     -Pazar günü oynanacak 1461 Trabzonspor maçı-
    
     Hafta sonu oynayacakları 1461 Trabzonspor maçına ilişkin de açıklamada bulunan Kaya, ligde oynayacakları müsabakayı kazanmak istediklerini vurguladı.
     Sarı-yeşilli ekibin son haftalarda aldığı galibiyetler dolayısıyla moralinin üst seviyede olduğunu ifade eden Kaya, şunları kaydetti:
     Şanlıurfaspor kendi sahasında oynadığı her maçın mutlak favorisidir. Bu iddialı sözleri bana futbolcu arkadaşlarımın performansları veriyor. İnşallah bu maçı da kayıpsız atlatacağız.
     Takımdaki 2 yabancı oyuncunun milli takımlarına gittiğini ve 1461 Trabzonspor maçında forma giyemeyeceklerini ifade eden Kaya, takımda başka eksik futbolcunun bulunmadığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER