Şanslı çiftler yüzyılın son özel tarihinde

Şanslı çiftler yüzyılın son özel tarihinde evlenecek -Denizlide 12.12.12 tarihinde evlenmek isteyen 55 çift, Denizli Belediyesi Nikah Memurluğundan randevu aldı


DENİZLİ (A.A) - Denizlide, yüzyılın son şanslı günü olarak adlandırılan 12.12.12 tarihinde evlenmek isteyen 55 çift, Denizli Belediyesi Nikah Memurluğundan gün aldı.
     Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, gazetecilere yaptığı açıklamada, bazı özel günlerde il genelinde kıyılan nikah sayısında artış olduğuna işaret ederek, Normal günde en fazla 10 çiftin evlendirildiği nikah memurluklarına 12 Aralık için başvuranların sayısı yaklaşık 4 kat arttı dedi.
     Denizli Belediyesi İncilipınar ve Sevindik nikah salonlarında 12 Aralıkta evlenmek için şu ana kadar toplam 55 çiftin başvuru yaptığı bilgisini veren Çınar, çiftlerin 6 ay öncesinden başvuru yapmaya başladıklarını söyledi. Çınar, gün boyunca 20 dakikada bir nikah kıyılacağını kaydetti.
     Çiftlerin nikah salonlarında, tören saatini günün tarihiyle aynı sayı sıralaması olan saat 12.12de yaptırmak için özel istekte bulunduğunu anlatan Çınar, nikah memurluklarına 12 Aralıkta evlenmek için randevu alıp, evrak işlemlerini sürdüren çok sayıda çiftin olduğunu, çiftlerin işlemlerini tamamlamasıyla sayının daha da artmasının beklendiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu /Senem Yazıcı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Şanslı çiftler yüzyılın son özel tarihinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER