Sarıçam Belediyesi TOKİnin yollarını asfaltlıyor

Sarıçam Belediyesi TOKİnin yollarını asfaltlıyor


ADANA (A.A) - Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 5 yıl önce Sarıçamda yapılan konutların bulunduğu bölgede, müteahhit tarafından yapılmayan asfalt yolları Sarıçam Belediyesi yapıyor.
     Sarıçam Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Osmangazi Mahallesi olarak Boynuyoğun Mahallesinden ayrılan bölgede vatandaşın mağduriyetini gidermek için belediye yoğun çaba harcıyor.
     Osmangazi Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarının içindeki yolların bir kısmını geçen yıl asfaltlayan Sarıçam Belediyesi, bu yıl da eksik kalan müteahhit tarafından hiç yapılmayan sokakların asfaltlanmasına devam ediyor.
     Bölgede bulunan 10 civarında sokağın asfaltlanmasına ilişkin çalışmayı yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Aslında bu yolların tamamı TOKİ konutlarını yapan müteahhit firma tarafından bu yolların yapılması gerekiyordu. Ancak bu olmamış. Biz de halkımızın mağduriyetini önlemek için fedakarlık yapıyoruz. Vatandaşı mutlu etmek için asfalt çalışmasını yürütüyoruz dedi.
     Zenbilci, 2012 yılı içinde Beyceli, Yavuz Sultan Selim ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde asfalt çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Adana
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Sarıçam Belediyesi TOKİnin yollarını asfaltlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER