Sarıkamış Harekatının 98. yılı

Sarıkamış Harekatının 98. yılı -Kars Valisi Tepe: Yürüyüşe 20 bin kişi katıldı ama Sarıkamıştan 20 milyon insan haberdar oldu


KARS (A.A) - Kars Valisi Eyüp Tepe, Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı kapsamında düzenlenen yürüyüşe on binlerce kişinin katıldığını belirterek, Yürüyüşe 20 bin kişi katıldı ama Sarıkamıştan 20 milyon insan haberdar oldu dedi.
     Vali Tepe, Kars Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye, Kars ve Sarıkamış için önemli bir programı geride bıraktıklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
     Sarıkamış Harekatının yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüşe yaklaşık 20 bin kişinin katıldığına dikkati çeken Tepe, Misafirlerimizi o soğuk kış şartlarında, o soğuk atmosferde 8.5 kilometrelik hiç azımsanmayacak bir mesafede yürütmek gerçekten zor bir işti dedi.
     Organizasyonun eksiksiz şekilde tamamlandığını ifade eden Tepe, şunları kaydetti:
     Yürüyüşe 20 bin kişi katıldı ama Sarıkamıştan 20 milyon insan haberdar oldu. İnşallah önümüzdeki yıllarda da Karsımıza yakışır şekilde bu organizasyonu gerçekleştiririz. Bu çok önemli bir program. Bu program sayesinde hem Karsımızın hem de Sarıkamışın bir bakıma iyi bir tanıtımını yaptık. Türkiyenin çeşitli yerlerindeki bilboardlarda Karsın ve Sarıkamışın isminin anılması çok önemli.
     Vali Tepe, organizasyonda Gençlik ve Spor Bakanlığı başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşun desteğini aldıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Sarıkamış Harekatının 98. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER