Sarıvelilerde Belediyeden evlere yemek servisi

Sarıvelilerde Belediyeden evlere yemek servisi


KARAMAN (A.A) - Karamanın Sarıveliler ilçe Belediyesinin Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi ve yaşlı insanların evlerine yemek servisi yaptığı bildirildi.
     Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, yaptığı yazılı açıklamada, Ramazan ayında ilçede yapılabilecek en önemli hizmet alanlarından birinin yaşlı, bakıma muhtaç ve kendi ihtiyaçlarını karşılama zorluğu çeken insanlara yardım eli uzatmak olduğunu belirtti.
     Belediye olarak bu ihtiyacı görerek, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak iki yıldır yardıma ve himayeye muhtaç kişi ve ailelere iftar ve sahur için 3 çeşit sıcak yemek ile meyve dağıtımı yaptıklarını ifade eden Samur, şunları kaydetti:
     Öncelikle ilçe genelinde yardıma muhtaç kişi ve aileler mahalle muhtarlarımız aracılığı ile tespit ettik. Belediyemizce tesis edilen aşevinde belediye personelince pişirilen yemekler, sefer taslarında dolusu verilip boşu alınacak şekilde belediyemiz araçları ile evlere iftar öncesi sıcak bir şekilde servis edilmektedir. Ramazan ayı boyunca halkımızın rahat ve huzuru için belediyemiz sosyal yardım ve dayanışma faaliyetlerini kurumlar, sivil toplum örgütleri halkımızın yardım ve destekleriyle devam ettirecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Sarıvelilerde Belediyeden evlere yemek servisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER