Şarkıcı Tarık Mengüç, MİAD Sevgi

Şarkıcı Tarık Mengüç, MİAD Sevgi Evlerini gezdi


MALATYA (A.A) - Şarkıcı Tarık Mengüç, MİAD Sevgi Evlerindeki çocukları ziyaret ederek, önceki gün düzenlenen konserde toplanan hediyeleri götürdü.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, toplanan hediyeleri çocuklara getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Mengüç, Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla sohbet etti.
     Geçmişte çok zorluklar yaşadığını anlatan Mengüç, Evimizde yiyeceğimiz bir lokma ekmeğimizin olmadığı günler çok oldu. Üzerime giyinebileceğim ikinci bir kıyafetim yoktu. Şarkıcı olacağım dedim, çalıştım, azmettim, kendime inandım ve başardım. Hiçbir şey birden olmaz, çok çalışmanız gerekir. Her şeyden önce iyi bir eğitim almanız gerekiyor. Onun için derslerinize iyi çalışın. Sonra olmak istediğiniz yerde en güzel şekilde bulunursunuz diye konuştu.
     Çocukların yaşadığı ortamı gezen Mengüç, Sevgi Evlerine hayran kaldığını belirtti. Mengüç, Böyle bir güzellikle karşılaşacağımı hiç ummazdım. Odaları, çalışma yerleri, mutfakları, oyun odaları, lavaboları oldukça temiz ve en kaliteli ürünlerden oluşmakta. Çocukların mutlu oldukları davranışlarından ve yüzlerinden belli. Bu ortamı çocuklara sağlayan herkese çok teşekkür ederim ifadelerini kullandı.
     Çocukları daha sık ziyaret edeceğini dile getiren Mengüç, çocuklara ilkbaharda piknik yapma sözü verdi.
     Sevgi Evleri ve Kız Yetiştirme Yurdu yararına 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen konserde, hayırsevelerin desteğiyle 11 televizyon, salon takımları, beyaz eşya ve halıları Sevgi Evleriyle Kız Yetiştirme Yurduna yerleştirildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Şarkıcı Tarık Mengüç, MİAD Sevgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER