Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -Otomobille motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı


SİVAS (A.A) - Şarkışlada otomobille motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi, yaralandı.
     Hakan Dolmanın kullandığı ve henüz plakası öğrenilemeyen motosiklet, Yıldırım Mahallesi 60. Yıl Spor Salonu önündeki kavşakta, Gazi Yıldırım (66) yönetimindeki 58 HF 534 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada motosiklette bulunan Coşkun Bıyık (24), yaralandı.
     Şarkışla Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan Bıyık, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.
    
     -Şarkışlada turnuvalar düzenlenecek-
    
     Şarkışla ilçesinde öğrenciler arasındaki kaynaşmayı artırmak amacıyla çeşitli spor branşlarında turnuvalar düzenleneceği bildirildi.
     Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, masa tenisi, futbol, voleybol ve atletizm branşlarında turnuvalar düzenleyeceklerini ifade etti.
     Turnuvalara ilçe, belde ve köylerdeki 15 ortaokul ve 7 liseden 554 öğrencinin oluşturduğu 95 takımın katılacağını kaydeden Gül, amaçlarının öğrenciler arasındaki birlik, beraberlik, centilmenlik ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu aktardı.
     Beden eğitimi öğretmenlerinin hakem olarak görev yapacağı turnuvalarda, dereceye giren takımlara kupa ve madalya verilecek.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER