Saruhanlıda bataklık arazi sosyal tesise dönüştü

Saruhanlıda bataklık arazi sosyal tesise dönüştü


MANİSA (A.A) - Saruhanlı ilçesinde, Cumhuriyet ve Cengiz Topel mahalleri arasındaki bataklık arazi, belediyenin kendi imkanlarıyla yaptığı çalışmalar sonucunda sosyal aktivite merkezine dönüştü.
     Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Kaymakam Kadir Sertel Otcunun da katıldığı programla Saruhanlı Belediyesi Sosyal Aktivite Merkezini tanıttı.
     Gazetecilerle birlikte tesisleri dolaşan Yaralı, iki dönemdir görevde olduğunu, bu süre içinde altyapı hizmetini tamamladığını, şu anda ise üst yapıya ağırlık verdiklerini kaydetti.
     İlçenin önemli sorunu olan kanalizasyon ve arıtma tesislerini tamamladıktan sonra en büyük hayali olan sosyal tesisleri de ilçe halkının hizmetine sunduğunu ifade eden Yaralı, şunları söyledi:
     Yaklaşık 3 yıl önce Cumhuriyet Mahallesi ile Cengiz Topel Mahallesi arasındaki tahliye kanalını ıslah ettik ve tesisin yapımına başlandık. İki yıl içinde tahliye kanalının üzerine 20 bin metrekare büyüklüğünde dev bir tesis inşa ettik. Bu tesiste düğün salonu, halı saha, tenis kortu, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş parkurları, kondisyon merkezi ve kafeterya gibi her kesime hitap edebilecek faaliyet alanlarını bulunuyor.
     Yaralı, ihale yoluyla 10 milyon liraya mal alabilecek tesisi, işçiliğini kendilerinin yapması sayesinde 1,5 milyon lira gibi çok cazip bir yatırım bedeliyle tamamladıklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Muammer Kökçüoğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Saruhanlıda bataklık arazi sosyal tesise dönüştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER