SASKİ personeli sertifikalarını aldı

SASKİ personeli sertifikalarını aldı -Genel Müdür Keleş: Personelimiz aldığı eğitimle suyun takibini her alanda daha etkin şekilde sürdürebilecek


SAKARYA (A.A) - Eğitim programını tamamlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) personeli, sertifikalarını aldı.
     Sertifika töreninde konuşan Genel Müdür Rüstem Keleş, personelin aldığı eğitimin su kalitesinin izlenmesi bakımından önemli olduğunu belirterek, Sapanca Gölü, siyanobakteri riski taşıyor. Personelimiz aldığı eğitimle suyun takibini her alanda daha etkin şekilde sürdürebilecek. Sapanca Gölü konusunda titizlikle duruyoruz. Korunması ve en verimli şekilde kullanılması için birçok yatırımı hayata geçirdik. Geçirmeye de devam ediyoruz dedi.
     İstanbul Üniversitesi (İÜ) Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Meriç Albay ile önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini hatırlatan Keleş, İÜ tarafından gerçekleştirilen eğitim programında personelimiz, içme ve yüzme sularında ortaya çıkan siyanobakteri problemleri ve siyanotoksin ölçümü konusunda önemli bilgiler aldı. Bu bilgiler, Sapanca Gölündeki suyun kalitesinin izlenmesi bakımından çok önemli şeklinde konuştu.
     Törenin sonunda eğitim programını tamamlayan personele sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber SASKİ personeli sertifikalarını aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER