SAÜde usulsüzlük iddiası

SAÜde usulsüzlük iddiası -SAÜ Rektörlüğü: -Bazı gazeteler ve internet sitelerinde, 1,6 milyon TLlik banka promosyonunun kullanımına ilişkin usulsüzlük yapıldığı iddiası yer almıştır -Şikayetler incelenmiş olup herhangi b


SAKARYA (A.A) - Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörlüğü, bazı gazeteler ve internet sitelerinde 1,6 milyon TLlik banka promosyonunun kullanımına ilişkin usulsüzlük yapıldığı iddiasının yer aldığını, incelemede usulsüzlük tespit edilmediğini açıkladı.
     SAÜden yapılan yazılı açıklamada, SAÜ ile özel bir banka arasında 11 Mayıs 2007de harç protokolü imzalandığı belirtildi.
     Protokolün 8. maddesinde yer alan ödeme koşullarına göre 1 milyon 627 bin 333 lirayı aşmayacak şekilde alınan demirbaş ve makine teçhizatının banka tarafından kuruma hibe edildiği kaydedilen açıklamada, şunlar bildirildi:
     Bazı gazeteler ve internet sitelerinde, 1,6 milyon TLlik banka promosyonunun kullanımına ilişkin usulsüzlük yapıldığı iddiası yer almıştır. Bu konu ile ilgili olarak yapılan şikayetler üzerine Sayıştay denetçileri, İçişleri Bakanlığına bağlı dernek denetçileri, Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağlı müfettişler ve son olarak 2012 yılında YÖK Denetleme Kurulu üyesi tarafından incelenmiş olup, herhangi bir usulsüzlük tespit edilmemiştir.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber SAÜde usulsüzlük iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER