Sayıştay Başkanı Akyel, Tokat Valisi Taşkeseni

Sayıştay Başkanı Akyel, Tokat Valisi Taşkeseni ziyaret etti


TOKAT (A.A) - Sayıştay Başkanı Recai Akyel ve Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Tokat Valisi Mustafa Taşkeseni ziyaret etti.
     Taşkesen, makamında gerçekleşen ziyarette, Akyelin Gaziosmanpaşa Üniversitesinin yeni akademik yılı açılış töreni için, Ertemin ise Selçuklu ve Osmanlı eserleri açısından çok önemli bir yer olan Tokatın tarihi eserlerini görmek ve incelemelerde bulunmak için Tokata geldiğini belirtti. Taşkesen, bu ziyaretlerin Tokat için hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni etti.
     Bir dönem Tokatta Valilik görevinde bulunan Akyel ise Tokatta bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Akyel, Sayın Valimize Tokattaki yeni görevi nedeniyle hayırlı olsun temennimi iletmek istedim. Kendisine başarılar diliyorum. Gaziosmanpaşa Üniversitesinin akademik yılı açılışına katılmak için geldim. Sizler aracılığıyla da Tokatlı hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum diye konuştu.
     Ertem de vakıf eserleriyle ilgili yapılan çalışmaları yerinde görmek, bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında bir kanaat oluşturmak için Tokata geldiğini söyledi.
     Taşkeseni çok önceden tanıdığını belirten Ertem, Sayın Valimizin de burada vazifeye başlamasından dolayı bir hayırlı olsun ziyaretini de denk getirdik. Burada neler yapabiliriz diye istişare yapacağız. Gelişimiz inşallah hayırlara vesile olur dedi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sayıştay Başkanı Akyel, Tokat Valisi Taşkeseni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER