SBSde başarılı olan 300 öğrenciye bisiklet

SBSde başarılı olan 300 öğrenciye bisiklet verildi -Kocaeli Büyükşehir Belediyesice, SBSde Kocaelide ilk 300 arasında yer alan öğrencilere bisiklet hediye edildi (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesince, Seviye Belirleme Sınavında (SBS) başarılı olan 300 öğrenciye bisiklet hediye edildi.
     Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştiren dağıtım töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çocukların, insanların hayatına anlam kattığını söyledi.
     Karaosmanoğlu, çocuklara hayata en iyi hazırlayan ögelerin başında okulun geldiğini dile getirerek, anne ve babaları en çok sevindiren anların da çocuklarının başarılı oldukları zaman dilimleri olduğunu belirtti.
     Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızı başarılı olmaya teşvik etmeyi arzuluyoruz diyen Karaosmanoğlu, çocuklara bisiklet kullanmanın yararlarını anlattı.
     Karaosmanoğlu, gençlerin başarısı için her türlü teşvik ödüllerini verdiklerini dile getirerek, Öğrencilerimize bilgisayarı, bu yıl tablet olarak takdim edeceğiz. Tablete dönüştüğünden dolayı bir miktar gecikme oldu. Öğrencilerimize söz verdiğimiz gibi, er ya da geç tabletlerimizi vereceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Kocaelide üniversite sınavlarında ilk 100e giren tüm öğrencilerimize sıfır kilometre otomobil, deposunu dolduruyoruz, sigorta ve kaskosunu da yaptırıyoruz. Bu şekilde öğrencimize anahtarıyla birlikte ödül olarak veriyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde yok böyle bir şeydiye konuştu.
     Konuşmanın ardından Karaosmanoğlu ve beraberindeki protokol üyeleri, temsili olarak 10 öğrenciye bisikletlerini takdim etti. Daha sonra salondaki 300 bisiklet, öğrencilere dağıtıldı.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber SBSde başarılı olan 300 öğrenciye bisiklet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER