Scorpions ve LMFAO İzmir ve İstanbulda

Scorpions ve LMFAO İzmir ve İstanbulda konser verecek -Dünyaca ünlü hard rock grubu Scorpions ile dans müziği grubu LMFAO, İzmir ve İstanbulda vereceği konserlerle Türk hayranlarıyla buluşacak


İZMİR (A.A) - Dünyanın önde gelen hard rock gruplarından Scorpions ile dans müziği ve parti grubu LMFAO, İzmir ve İstanbulda konser verecek.
     Send Me An Angel ve Still Loving You gibi birçok ölümsüz şarkı ile dünyada 100 milyondan fazla albüm satan ve birçok ödüle layık görülen efsane grup Scorpions, 17 Ekimde İzmir Arenada, 19 Ekimde ise İstanbulda; dünyanın en büyük dans müziği ve parti gurubu olarak gösterilen LMFAO ise 6 Ekimde İstanbulda, 7 Ekimde de İzmirde Türk hayranlarıyla buluşacak.
     Konser programları, organisazyonları düzenleyen Unilife tarafından İzmir Hilton Otelinde düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.
     Unilife kurucu ortağı Erdem İpekçi, Türkiyede daha önce 2010 yılında İstanbulda konser veren Scorpionsun, bu sefer hem İzmirde hem de İstanbulda sahne alacağını belirterek, İzmir ve İstanbulda gerçekleştirilecek iki konserle 2010 yılındaki muhteşem konseri tekrar yaşatacaklarını söyledi.
     Organizasyon sorumlusu Çağla Çakır ise Amerika ve Avrupadaki konserleri çok ses getiren grupların Türkiyede gerçekleşeceği konserlerin 2012ye damga vuracağını ifade etti.
     Konser bilet fiyatlarının 70 ile 250 lira arasında olduğu bildirildi.
    
     Muhabir: Evren Atalay / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Scorpions ve LMFAO İzmir ve İstanbulda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER