SDÜde bayramlaşma töreni düzenlendi

SDÜde bayramlaşma töreni düzenlendi


ISPARTA (A.A) - Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla öğretim üyeleri ve idari personel ile bayramlaştı.
     Rektörlük makamında düzenlenen törene, Rektör İbicioğlu ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Numan Tamer, Prof. Dr. İskender Akkurt, Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız, akademik birimlerin yöneticileri ve üniversitenin çeşitli birimlerinde görev yapan akademik ile idare personel katıldı.
     Rektör İbicioğlu, bayramların birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu söyledi. Toplumu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliği artıran bayramların, aynı zamanda toplumsal coşku günleri olduğuna işaret eden İbicioğlu, Bu güzel günleri fırsat bilerek yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin ve adaletin etkin kılınması, etik değerlerin tüm toplumu kuşatması adına hep birlikte çaba göstermeliyiz dedi.
     Sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygusunun insanlığın düşmanı olan sorunlara ilaç olacağını vurgulayan İbicioğlu, bu duygularla yoğrulmuş Türk halkının, değerlerine sahip çıktığı ve yaşattığı müddetçe varlığını, daha da güçlenerek sürdüreceğini bildirdi.
     İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlayan İbicioğlu, bayramın Türkiyeye, dünyaya ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni etti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber SDÜde bayramlaşma töreni düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER