Seçilme yaşının 18e indirilmesi

Seçilme yaşının 18e indirilmesi -AK Parti Gençlik Kolları Gümüşhane İl Başkanı Demir: Seçmek için 18 yaşını yeterli görmek, seçilmek için ise 18 yaşını yeterli görmemek en hafif tabiriyle bir akıl tutulmasıdır


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gençlik Kolları Mustafa Demir, Seçmek için 18 yaşını yeterli görmek, seçilmek için ise 18 yaşını yeterli görmemek en hafif tabiriyle bir akıl tutulmasıdır dedi.
     Demir, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, seçmenin kolay olmadığını, seçmek için önce oy verilecek partiyi, oy verilecek kişiyi iyi analiz etmek gerektiğini belirterek, Birçok alternatif içinden doğru olanı seçmek zordur. Bunun için her şeyden önce iyi bir bilgiye ve muhakeme gücüne sahip olmalısınız dedi.
     Seçmek için 18 yaşını yeterli görmek, seçilmek için ise 18 yaşını yeterli görmemek en hafif tabiriyle bir akıl tutulmasıdır diyen Demir, şunları söyledi:
     Bizler AK Gençlik olarak, bize güvenen bir partide hizmet üretmekten gurur duyuyoruz. Bize değer veren bir partide siyaset yapmaktan mutluyuz. Yalnız geleceğin değil bugünün de sahipleri ve siyasetçileri olarak görülen partide bulunmaktan onur duyuyoruz. Avrupanın yarısına yakınında 18 yaş, hem seçme hem de seçilme yaşıdır. Anayasa değişikliği ile siyaset kurumunun en üst noktalarında görev alabilmemizin önünü açacak olan partimize sonsuz teşekkür ediyoruz ve bu partinin bir neferi olmaktan gurur duyduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Seçilme yaşının 18e indirilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER