Şehit aileleri ve gaziler, iftarda bir

Şehit aileleri ve gaziler, iftarda bir araya geldi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehit Aileleri Derneği, Muharip Gaziler Derneği ve Gaziler Vakfı Derneği üyeleri ile protokol üyelerini iftar verdi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada, iftar yemeği öncesi Başkan Tahmazoğlu, masaları dolaşarak ailelerle sohbet etti.
     Şahinbey Belediyesi tarafından Antep Evinde verilen iftar yemeğine Vali Erdal Ata, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, Adalet Komisyonu Başkanı Şefik Arslan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adnan Arslan, Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman, Özel İdare Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Cuma Erdem, Gaziler Vakfı Başkanı Mehmet Yeter ve dernek üyeleri katıldı.
     Tahmazoğlu, Bolluğun, bereketin, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin ön plana çıktığı ramazan ayı içerisindeyiz. Bu ay içinde canlarını bu vatan için seve seve feda etmiş şehitlerimizin aileleri ve bu mücadelede gazilik unvanı almış kardeşlerimizle bir araya gelmek adına iftar yemeği düzenledik dedi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Şehit aileleri ve gaziler, iftarda bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER