Şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde

Şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde buluştu


ISPARTA (A.A) - Isparta Valiliği, Belediye, Garnizon Komutanlığı, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) işbirliğiyle şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği düzenlendi.
     Barida Otelsde düzenlenen yemeğe Vali Memduh Oğuz ve eşi Canan Oğuz, AK Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Tekin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şehit ve gazi yakınları katıldı.
     Vali Memduh Oğuz, burada yaptığı konuşmada, kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutmayacağını ifade etti. Şehitlerin göreve giderken geri dönüp dönemeyeceklerini bilmediklerini dile getiren Oğuz, Bu konuda herhangi bir garantileri yoktu. Ama bir şeyi çok iyi biliyorlardı, bu milletin kendilerini hiç unutmayacağını biliyorlardı. Evet, bizim milletimiz kendisine hizmet etmiş olanları unutmaz, şehitlerini unutmaz, gazilerini unutmaz, kahramanlarını unutmaz diye konuştu.
     Oğuz, şehitlere Allahtan rahmet, gazilere de sağlıklı bir hayat diledi.
     Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da şehit yakınları ve gazilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Günaydın, Vatan toprağını korumak için şehit olan bu kahraman insanların yüzü suyu hürmetine güzel ülkemiz dimdik ayakta durmaktadır dedi.
     İftar sonrası şehit yakınları ve gazilere Kuran-ı Kerim armağan edildi.
    
     Muhabir: Mehmet Erbek
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER