Şehit babasının akülü tekerlekli sandalye sevinci

Şehit babasının akülü tekerlekli sandalye sevinci -Kırşehirde, aralarında oğlu 1998 yılında Tuncelide şehit olan Ömer İlyas Özgürlerin de aralarında bulunduğu 7 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye dağıtıldı (Fotoğraflı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehirde, aralarında oğlu 1998 yılında Tuncelide şehit olan Ömer İlyas Özgürlerin de aralarında bulunduğu 7 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye dağıtıldı.
     Almanyada yaşayan Kırşehirlilerin, Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneğine gönderdiği akülü tekerlekli sandalyeler, düzenlenen törenle aralarında oğlu 1998 yılında Tuncelide şehit olan Ömer İlyas Özgürlerin de bulunduğu 7 engelliye teslim edildi.
     Törende konuşan Vali Özdemir Çakacak, engellilerle sürekli istişare halinde olduklarını belirterek, şehit babası Özgürlerin sevincine ortak olduklarını söyledi.
     Şehit babası Özgürler de özel harekat polisi olan oğlunun 1998 yılında Tuncelideki bir çatışmada şehit olduğunu ifade ederek, Bizi unutmayan, her zaman yanımızda olan Valimize teşekkür ediyoruz. Bu akülü tekerlekli sandalyeyi bize uygun gördükleri için de mutluyum dedi.
     Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan ise Almanyada yaşayan gurbetçiler tarafından kendilerine 5 adet manüel tekerlekli sandalye, 7 tane de akülü tekerlekli sandalye gönderildiğini anlatarak, bunları belirli bir program dahilinde ihtiyaç sahibi engellilere dağıttıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş / Abdullah Yıldız / İsmail İçer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Şehit babasının akülü tekerlekli sandalye sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER