Şehitkamil Belediyesinin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Şehitkamil Belediyesinin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hizmete girdi


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu hizmete girdi.
     Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamada, resmi açılışı Ramazan Bayramından sonra yapılması planlanan yüzme havuzunda incelemelerde bulunan Gaziantep Valisi Erdal Ataya, havuz hakkında teknik detay bilgiler verildi.
     Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Gaziantep için önemli bir proje olduğunu ifade eden Ata, Çok güzel bir yüzme havuzu olmuş. Başkan Fadıloğlunu ve ekibini tebrik ediyorum. Başkan, geçen yıl Gaziantep için çok önemli olan ve büyük bir açığı kapatan Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinin açılışı yapılmıştı. Bu günde bir başka güzel proje daha hayata geçiriliyor. Gaziantep halkı için hayırlı olsun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.
     Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Gaziantepe artı değer katacağını ifade etti.
     Fadıloğlu, Henüz buranın resmi açılışını yapmadık. İnşallah bayramdan sonra bakanlarımızın da katılımıyla açılış yapacağız. Havuzumuz 15 gündür vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Böyle nitelikli bir yapının spora katkı sağlaması gerekiyordu, bu nedenle hizmet vermeye başladık. Sabah 06.30dan akşam 20.30a kadar bin kursiyere hizmet veriyoruz diye konuştu.
     Nitelikli sporcular yetiştirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Fadıloğlu, mevcut sporcuların da eğitimlerine bu havuzda devam etmesini sağladıklarını dile getirdi.
     Fadıloğlu, üç tane havuz yapmayı taahhüt ettiklerini, birini yaptıklarını, diğerinin de Merveşehir Mahallesine yıl sonuna kadar tamamlanacağını, bir diğerinin ise belirlenen bir başka semte yaparak, verdikleri sözü yerine getireceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Şehitkamil Belediyesinin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER