Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Hakkarideki çatışmada şehit olan jandarma er Hakan Oktay, Orduda toprağa verildi -Cenaze törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar ile Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu da katıldı (Fotoğrafl


ORDU (A.A) - Hakkarideki çatışmada şehit olan jandarma er Hakan Oktayın cenazesi, Orduda toprağa verildi.
     Askeri uçakla Samsuna getirilen şehidin cenazesi, daha sonra helikopterle Ordunun Kabataş ilçesine götürüldü. Ambulansa alınan şehidin tabutu, baba ocağı Kuzköye götürülerek burada helallik alındı.
     Şehidin cenazesi, Kuzköyün yanındaki törenin düzenleneceği Gölköy ilçesine bağlı Güzelyurt beldesi Belediye Meydanına getirildi.
     Buradaki törene, şehidin annesi Emine ve babası Bahri Oktay ile yakınları, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ordu Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Ordu milletvekilleri Fatih Han Ünal, İhsan Şener ve Mustafa Hamarat, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Şehit Hakan Oktayın cenazesi, İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlunun kıldırdığı cenaze namazının ardından, Kuzköydeki aile kabristanında toprağa verildi.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu - Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER