Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Hakkarinin Şemdinli ilçesindeki çatışmada şehit olan Piyade Uzman Erbaş İbrahim Yıldız, memleketi Yozgatta toprağa verildi -Cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ da katıldı (Fotoğraf


YOZGAT (A.A) - Hakkarinin Şemdinli ilçesindeki Bağlar ile Zorgeçit köylerinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Erbaş İbrahim Yıldız, memleketi Yerköyde toprağa verildi.
     Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Vali Abdulkadir Yazıcı, cenaze töreni öncesi Karaşar Mahallesindeki şehidin baba evine giderek, şehidin babası Halil Yıldız ve yakınlarına baş sağlığı diledi.
     Cuma namazından sonra Yerköy İstasyon Meydanında kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı Yerköy Şehitliğine götürüldü.
     Kadın subayların tören boyunca elinden tuttuğu şehidin annesi Sema Yıldız, törene gelenleri ağlamayın diye uyardı. Şehidin kardeşi Faik Yıldızı da arkadaşları teskin etti.
     Cenaze töreni sırasında vatandaşlar, terör örgütüne tepki gösteren sloganlar attı. Törene katılan bir grup kadın da ellerindeki bayraklarla terör örgütüne tepki gösterdi.
     Törene şehidin ailesi ve yakınları ile Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Vali Abdulkadir Yazıcı, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Kayseri Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Namık Boran, Kırıkkale Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktar, Yozgat İl Jandarma Komutanı Albay Recep Yalçınkaya, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, askeri ve sivil erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Şehit Uzman Erbaş İbrahim Yıldızın cenazesi, saygı atışı yapılmasının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.
    
     Muhabir: Ömer Sarı / Tevfik Işık
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER