Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Tuncelide askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Piyade Er Kadir Dadaş, Tekirdağın Çerkezköy ilçesinde toprağa verildi


TEKİRDAĞ (A.A) - Tuncelide askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Piyade Er Kadir Dadaş, Tekirdağın Çerkezköy ilçesinde toprağa verildi.
     Şehit Dadaşın cenazesi kimlik tespiti için götürüldüğü Ankara Adli Tıp Kurumundan uçakla Çorlu Havaalanına, havaalanından da karayoluyla konvoy eşliğinde Karaağaç beldesine nakledildi.
     Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlenin beldedeki camide kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin cenazesi bir süre askerlerin omuzlarında taşınarak, cenaze aracıyla belde mezarlığına götürüldü. Şehidin cenazesi dualarla toprağa verildi.
     Törende baygınlık geçiren şehidin annesi Mihriban Dadaş ve yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti, dev Türk bayrağı taşıyan bir grup Şehitler ölmez, vatan bölünmez sloganları attı.
     Törene Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Davut Kavranoğlu, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Nevzat Taşdelen, şehidin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
     Tuncelide dün düzenlenen terörist saldırıda 2si uzman çavuş, 4ü er, biri sivil olmak üzere 7 kişi şehit olmuştu.
    
     Muhabir: Ergin Akgün - Yavuz Karaduman / Salih Baran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER