Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz -Siirtin Pervari ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Onur Karasungur, memleketi Kayseride toprağa verildi -Törene Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da katıldı


KAYSERİ (A.A) - Siirtin Pervari ilçesindeki helikopter kazasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Onur Karasungur (23), memleketi Kayserinin Bünyan ilçesinde toprağa verildi.
     Şehit Jandarma Uzman Çavuş Onur Karasungurun naaşı, ambulansla Elbaşı beldesindeki baba evine getirildi. Bu sırada şehidin yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü.
     Belde meydanında düzenlenen cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınları ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Vekili Kasım Fikret Dayıoğlu, Garnizon Komutanı Tümgeneral Ali Demiral, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, bazı siyasi partilerin il başkanları, daire müdürleri, askeri ve sivil yetkililer ile vatandaşlar katıldı.
     Şehit Jandarma Uzman Çavuş Onur Karasungurun naaşı, kılınan cenaze namazının ardından ambulansla belde mezarlığına taşındı. Cenaze namazının kılınışı sırasında Bakan Taner Yıldızın da duygulandığı gözlendi.
     Bakan Yıldız, cenaze namazının ardından şehidin ağabeyi Gökmen Karasungurun koluna girerek mezarlığa kadar birlikte yürüdü.
     Burada gözyaşları arasında toprağa verilen şehit Onur Karasungurun tabutunun üzerine örtülen Türk Bayrağı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından şehidin babası Bilgi Karasungura teslim edildi.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel / İsmail İçer
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Şehitlerimizi uğurluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER