Selçuklu Belediyesinden Zabıtaya eğitim

Selçuklu Belediyesinden Zabıtaya eğitim


KONYA (A.A) - Selçuklu Belediyesi ve il Emniyet Müdürlüğü tarafından Zabıta personeline yönelik Toplumsal olaylarda tutum ve davranış şekilleri eğitimi verildi.
     Eğitim kapsamında zabıtalar, göz yaşartıcı sprey kullanımından ilk yardıma, korunma yöntemlerinden tutum ve davranışlara kadar bir çok konuda bilgilendirildi.
     Selçuklu Belediyesi, belediye personelinin günün şartlarına uygun bilgi ve donanıma sahip olmasını ve daha bilinçli hareket etmesinin amaçlandığı kurum içi eğitimlere devam ediyor.
     Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, zabıta personelinin gelişen teknolojiye uygun hareket ederek, kendini yenilediğini ve hizmet ağını geliştirdiğini ifade etti.
     Zabıta memurluğunun büyük özveri gerektirdiğini, personelin de büyük bir gayretle görevlerini yürütürken zaman zaman zor durumda kalabildiğini anlatan Altay, Amacımız zabıta personelimizin görevi esnasında karşılaştığı bu zor durumlarda en doğru tutum ve davranışı sergilemesi konusunda bilgilendirmek. Verilen bu eğitimlerle hizmette verimlilik daha da artacaktır diye konuştu.
     Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Bürolar Amiri Başkomiser Arif Özdemir tarafından Belediye Meclis Salonunda verilen eğitimler, sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda gerçekleştirildi. Eğitimlere 45 Zabıta personeli katıldı.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Selçuklu Belediyesinden Zabıtaya eğitim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER