Şemdinlide Okullararası Futbol Turnuvası

Şemdinlide Okullararası Futbol Turnuvası


HAKKARİ (A.A) - Şemdinli Halk Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen okullararası futbol turnuvasında dereceye giren takımlara ödülleri verildi.
     İlçe ve köylerdeki okul takımlarının katılımıyla 8 Nisanda başlayan turnuva, Pesan mevkisindeki sentetik çim sahada oynanan final maçıyla sona erdi.
     Cumhuriyet Ortaokulunu 3-2 yenen Güzelkonak Ortaokulu, turnuvanın birincisi oldu. Turnuvada, Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Merkez Yatılı Ortaokulu ise üçüncü oldu.
     Turnuvada hakemlik yapan Futbol Antrenörü Erhan Sevli, turnuvanın öğrenciler için faydalı olduğunu, bu tür aktivitelerin devam etmesi gerektiğini ifade etti.
     Selvi, "Öğrencilerimiz kıyasıya mücadele verdi. Hak eden takımlarımızı kutluyorum. Bu tür sosyal aktiviteler sayesinde öğrencilerimiz okullarını daha çok seviyor. Umarım bu yarışmalar devam eder" dedi.
     Törene, Kaymakam Cengiz Erdem, Milli Eğitim Müdürü vekili Muzaffer Akdeniz, Halk Eğitim Müdürü Arif Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Faysal Bilmece, öğretmen ve öğrencilerin katıldı.
     Dereceye giren takımlara ödüllerinin verilmesinin ardından öğrenci ve öğretmenler, Kürtçe müzik eşliğinde halay çekti.
    
     Muhabir: Yakup Bay
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Şemdinlide Okullararası Futbol Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER