Şemdinlideki çatışma

Şemdinlideki çatışma -Çıkan çatışmada şehit düşen 27 yaşındaki Üsteğmen Gökhan Korkutun doktor kardeşi Mustafa Korkut ağabeyiyle en son iki gün önce görüştüğünü söyledi


ANTALYA (A.A) - Hakkarinin Şemdinli ilçesindeki çatışmada şehit düşen 5 askerden biri olan 27 yaşındaki Üsteğmen Gökhan Korkutun doktor kardeşi Mustafa Korkut, ağabeyiyle en son iki gün önce konuştuğunu söyledi.
     Mustafa Korkut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşinin askerliğe gönülden bağlı iyi bir insan olduğunu anlattı. Gökhan Korkutun görevine büyük bir tutkuyla bağlı olduğunu vurgulayan Mustafa Korkut, kardeşinin şehadet haberini komutanların verdiğini kaydetti.
     Erzurumda görev yapan Mustafa Korkut, Son olarak iki gün önce görüştüm. İyi ve mutluydu. Günlük konuşmalarımızı yaptık. Herhangi bir veda konuşması yapmamıştı diye konuştu.
     Şehit Üsteğmen Gökhan Korkutun komşusu Orhan Deliorman da, Gökhan Korkutu küçüklüğünden beri tanıdığını söyledi. Korkutun askerliği çok sevdiğini ifade eden Deliorman, Büyüyünce asker olacağını söyler ve herkese selam verirdi. Son olarak görüştüğümüzde Gönüllü olarak doğuya gideceğim demişti. Hakkariye yazılmıştı ve oraya gitti. 4 ay sonra bu acı haberle karşılaştık. Gönüllü ve istekliydi. Nişanlanmıştı, evlenecekti. Vatan sağolsun dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber / Güç Gönel
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Şemdinlideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER