Şemdinlideki patlama

Şemdinlideki patlama -İlçe merkezinde 4 Kasım günü meydana gelen ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırının görüntüleri, basın mensuplarına dağıtıldı -Olayla ilgili saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen 2 kişinin tutuklan


HAKKARİ (A.A) - Hakkarinin Şemdinli ilçesinde 4 Kasım günü meydana gelen ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırının görüntüleri, basın mensuplarına dağıtıldı.
     İlçe merkezinde devriye görevi yapan polis aracının, 4 Kasım günü düğün yapılan bir alanın yakınından geçtiği sırada, başka bir araçta meydana gelen patlamanın güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtları ortaya çıktı.
     İl Emniyet Müdürlüğü tarafından basın mensuplarına dağıtılan görüntülerde, aracın olay yerine park edilişi ve patlama anı saniye saniye görülüyor.
     Konuyla ilgili Hakkari Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 04 Kasımda Şemdinli ilçesinde güvenlik güçlerine ait zırhlı aracın geçişi sırasında halkın yoğun olarak bulunduğu bir bölgede terör örgütü mensuplarınca bir araca yerleştirilen patlayıcının infilak ettirildiği anımsatılarak, bombalı saldırı eyleminde biri çocuk 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 24 vatandaşın da yaralandığı belirtildi.
     Saldırıya katıldığı tespit edilen 2 kişinin gözaltına alındığı vurgulanan açıklamada, zanlıların 24 Kasımda çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı ifade edildi.
    
     Muhabir: Yılmaz Kazandıoğlu
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Şemdinlideki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER