Sercan Yıldırım, Sivasta

Sercan Yıldırım, Sivasta -Sivassporun Galatasaraydan sezon sonuna kadar kiraladığı Sercan Yıldırım, Sivasa geldi -Yıldırım:Sivassporu üst sıralara taşımak en büyük hedefim


SİVAS (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivassporun Galatasaraydan sezon sonuna kadar kiraladığı Sercan Yıldırım, Sivasa geldi.
     Tarifeli uçakla geldiği Sivas Nuri Demirağ Havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yıldırım, Galatasarayda sezonun ilk yarısında çok az forma şansı bulduğunu söyledi.
     Yıldırım, Hocamız Fatih Terim ve yöneticimiz Abdurahim Albayrak ile görüştüm. Yöneticimiz Abdurahim Albayrak, böyle bir teklif var, gitmek ister misin- diye özellikle sordu. Ben de siz nasıl uygun görürseniz başkanım dedim ve anlaştık dedi.
     Galatasaraylı yönetici Abdurahim Albayrak ve Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmazın transferi konusunda görüşerek anlaşması sonucu sezon sonuna kadar Sivasspora kiralandığını belirten Sercan Yıldırım, İnşallah iki taraf için ve özellikle benim için hayırlı olur. Çünkü ben buraya maç oynamak için, kendimi toparlayabilmek için geldim. İnşallah Sivassporu üst sıralara taşımak en büyük hedefim. Gol ve goller atmak istiyorum. İnşallah bunu başarırım. İnşallah iyi başarılara imza atarız diye konuştu.
     Sercan Yıldırım, bir basın mensubunun Sivasspora gelirken kafasında bir soru işareti olup olmadığını sorması üzerine de, Açıkçası yoktur ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sercan Yıldırım, Sivasta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER