Şereflikoçhisarda Kalite ödülleri dağıtıldı

Şereflikoçhisarda Kalite ödülleri dağıtıldı


ANKARA (A.A) - Şereflikoçhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi projesinde derece alan okul ve ekip üyelerine ödülleri verildi.
     Şereflikoçhisar Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda düzenlenen ödül töreninde, Ekip ve Kurum Raporları kategorilerinde dereceye girenler ödüllerini aldı.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, uygulamanın her alanda artan toplam kalite yönetiminin, Türkiye ile bütünleşmesinin bir örneği olduğuna dikkat çekti.
     Yılmaz, öğretmenlere seslenerek, Ne kadar iyi hizmet verirseniz kalite o kadar artar, bizler halk odaklı işler yapmaktayız, başarının anahtarı öğretmen ve öğrenci arasındaki iletişimdir dedi.
     Şereflikoçhisarda Toplam Kalite Yönetimi Ekip Raporu kategorisinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çalören ve Emek İlköğretim okulları dereceye girdi. Toplam Kalite Yönetimi Kurum Raporu kategorisinde ise TOKİ İlköğretim Okulu, Halk Eğitim Merkezi ve Endüstri Meslek Lisesi ödüllerini aldı.
     Düzenlenen ödül töreninde dereceye giren 42 ekip üyesine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi, okullara da şilt verildi.
     Toplam Kalite Yönetiminde en yüksek puanı alan TOKİ İlköğretim okuluna İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2 bin Tl. para ödülü verildi.
    
     Muhabir: Murathan Demirkan
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Şereflikoçhisarda Kalite ödülleri dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER