Serinhisara Sosyal Güvenlik Meslek Yüksek Okulu

Serinhisara Sosyal Güvenlik Meslek Yüksek Okulu


DENİZLİ (A.A) - Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, ilçeye Sosyal Güvenlik Meslek Yüksek Okulu açılması için çalışma başlatıldığını söyledi.
     Gemi, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede meslek yüksek okulu açılması için Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) bünyesinde girişimlerde bulunduklarını belirtti.
     İlçede Sosyal Güvenlik Meslek Yüksek Okulu açılmasına karar verildiğini ifade eden Gemi, şöyle konuştu:
     Bilindiği üzere SGK ilçe binasının yer belirleme ve tahsisi konusunu daha önceden netleştirmiş ve belediye bünyesindeki arsanın devri tamamlanmıştı. Bizleri heyecanlandıran ikinci konu ise ilçemizde açılması düşünülen PAÜye bağlı bir birimin Serinhisara kazandırılmasıydı. Sosyal Güvenlik Meslek Yüksek Okulunun yer problemini çözdük. PAÜ Rektörümüz Hüseyin Bağcı, SGK İl Müdürü Ahmet Kurt ile çalışmalarımızı hızlandırdık ve daha önce SGK ilçe binası projesi için ayrılan kısmın hemen yanındaki arsanın kuruma devredilmesini kararlaştırdık. Bu konu meclis toplantısında gündemimizin önemli maddelerinden biriydi. Meclisteki tüm üyelerin desteği neticesinde oy birliği ile meslek yüksek okulunun alanını belirlemiş olduk.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Serinhisara Sosyal Güvenlik Meslek Yüksek Okulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER