SESOB Başkanı Köksal, 100. Yıl İlkokulunu

SESOB Başkanı Köksal, 100. Yıl İlkokulunu ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, 100. Yıl İlkokulunu ziyaret etti.
     SESOBdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kentte uygulanan Sivasta Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi (SEKAP) kapsamında 100. Yıl İlkokulu ile protokol imzalayarak kardeş okul ilan ettiklerini anımsatan Köksal, öğretmen ve öğrencilere birliğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Esnaf ve sanatkarlara en güzel hizmeti yapmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Köksal, meslek liselerinde ahilik dersi konması gerektiğini vurguladı. Çırak ve kalifiye eleman bulunması için ortak projeler yürütülmesini isteyen Köksal, kentte el sanatları çarşısının olmamasının da bir eksiklik olduğunu vurguladı.
     Okul müdürü Mustafa Kocaoğlu ise SESOBla işbirliği yapmaya devam edeceklerini belirterek, okullarında 760 öğrencinin bulunduğunu, sınıf ve branş öğretmenlerinin en iyi şekilde eğitim vermeye gayret gösterdiklerini bildirdi. Kocaoğlu, ziyaretinden dolayı Köksala teşekkür etti.
     Köksal, sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle görüştü.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber SESOB Başkanı Köksal, 100. Yıl İlkokulunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER