SESOB köy okulu öğrencilerini Ankaraya götürüyor

SESOB köy okulu öğrencilerini Ankaraya götürüyor


SİVAS (A.A) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) her yıl düzenlediği etkinlik kapsamında Şarkışla Çanakçı köyü ilkokul öğrencilerini gezi için Ankaraya götürüyor.
     SESOB Başkanı Beşir Köksal, düzenlediği basın toplantısında, 9 yıldır ilçelere bağlı köy ilkokulu öğrencileri için Sivasa gezi düzenlediklerini belirterek, bu uygulamayı gelenekselleştirdiklerini söyledi.
     Yapılan gezilerin öğrenciler açısından çok faydalı olduğunu dile getiren Köksal, 10. yıl dolayısıyla farklı etkinlik yaparak, köy öğrencilerini Ankaraya götüreceklerini belirtti.
     Köksal, bu yıl gezi için Şarkışla ilçesinin Çanakçı Köyü İlkokulu öğrencilerinin belirlendiğini dile getirerek, şunları kaydetti:
     "SESOB olarak yönetim kurulu kararımızı aldıktan sonra 2004 yılından itibaren her yıl bir ilçemize bağlı köy ilköğretim okulu öğrencilerini Sivasta misafir ediyoruz. 10. yılımız dolayısıyla etkinliğimizi Ankarada gerçekleştireceğiz. Başta Türkiye Büyük Millet Meclisi olmak üzere Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanımız Bendevi Palandökeni ziyaret edeceğiz. Daha sonra öğrencilerimizi Antıkkabire ve Ankaranın farklı mekanlarına götüreceğiz. Öğrencilerimiz orada farklı bir gün geçirecekler."
     Köksal, Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığından da randevu talep ettiklerini belirterek, bakanları da ziyaret edeceklerini ve gezi için 21 Nisan tarihinde öğrencileri Şarkışladan alarak yola çıkacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber SESOB köy okulu öğrencilerini Ankaraya götürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER