Sevgileri kıtaları aştı

Sevgileri kıtaları aştı -ESOGÜde öğrenim görürken, 2006 yılında tanışan Lütfullah Aydoğmuş ile Kenyalı Subaha Mohammed, adeta aşkın kıtaları aştığını gösterip Eskişehirde dünyaevine girdi -Aydoğmuş: Subaha ile evlenmek için


ESKİŞEHİR (A.A) - Denizç Açık - Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) öğrenim görürken, 2006 yılında tanışan Lütfullah Aydoğmuş (29) ile Kenyalı Subaha Mohammed (29), adeta aşkın kıtaları aştığını gösterip Eskişehirde dünyaevine girdi.
     Eskişehir Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde sözleşmeli inşaat mühendisi olarak çalışan Lütfullah Aydoğmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Subaha ile yaklaşık 7 yıl önce ESOGÜ Tıp Fakültesinde öğrenim gördüğü sırada tanıştıklarını kaydetti.
     Subahanın öğreniminin ardından 3,5 yıl önce ülkesi Kenyaya döndüğünü ifade eden Aydoğmuş, şöyle konuştu:
     Subaha geçen yıl Ankaraya oradan da Eskişehire geldi. Evlenmeye karara verdik. Mesafe bizim aşkımızdan önemli değil. Birbirine güven çok önemli. Birbirimizi görmeden, birbirimize güvenmeyi öğrendik. Subaha ile evlenmek için geçen yıl umrede Allaha dua ettim. Allah, dualarımı kabul etti. Biri bir şey istiyor, hakkını veriyorsa oluyor. Ülkesine dönmeden önce evlenme teklif ettim. 3,5 yıldır da teklifiminin gerekli şartlarını sağlamak için mücadele ettim. Sonunda oldu. Evlilik yüzüğünü, evlilik teklif ettiğim, eskiden Kara Fatma heykelinin bulunduğu Köprübaşında taktım. Mutluluk için her şeyin hakkını verin.
     Subaha Mohammed de Türkiyeye Lütfullah için geldiğini ve kararından çok mutlu olduğunu bildirdi.
     Kenya geleneklerinin yaşatıldığı düğüne, gelinin anne ve kız kardeşi de katıldı.
     Düğün sırasında gelin ve damadın masasının arkasına Türkiye ve Kenya bayrakları asıldı.
    
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Sevgileri kıtaları aştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER