Seydişehirde 2013 yılı doğalgaz yatırım

Seydişehirde 2013 yılı doğalgaz yatırım çalışmaları başladı


KONYA (A.A) - Seydişehirde 2013 yılı doğalgaz çalışmaları Karakavak Mahallesinde düzenlenen törenle başladı.
     Programa Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Selçukgaz Genel Müdürü Murat Albayrak, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri, belediye çalışanları ve Selçukgaz yetkilileri katıldı.
     Selçukgazın doğalgaz faaliyetlerinin Seydişehirde 2007 yılında lisans sözleşmesi ile başlatıldığını ifade eden Genel Müdür Albayrak; Bugüne kadarki karşılıklı dayanışma içerisinde faaliyetler doğalgaz arzına göre vatandaşların kullanımına uygun şekilde sürdürülmüştür. Biz her zaman altyapı çalışmasında Seydişehir Belediyesinin etkin ve yapıcı katkılarını yardımlarını gördük. 2013 yılı doğalgaz çalışmaları hayırlı uğurlu olsun dedi.
     Selçukgaz ile yapılan işbirliği doğrultusunda doğalgaz altyapı çalışmalarının geniş kapsamlı olarak devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Abdulkadir Çat ise 2013 yılı yatırım programı vatandaşlarımızın doğalgaz arzına yönelik taleplerini değerlendirilmesi sonucu Belediyemiz katkı ve yönlendirmeleri ile kararlaştırılmıştır. 2013 Mart-2014 Mart dönemi için 35 km polietilen boru hattı, 2 bin 150 metre çelik boru imalatı, 800 servis kutusu, yaklaşık bin 900 abone, 4,5 milyar TL yatırım maliyeti hedeflenmiştir. 2013 yılı yatırım programında Alaylar 1 Mah, Hacıseyitali, Kızılcalar, Yenicami, Seyidharun, Ulukapı, Pınarbaşı ve Stad mahalleri ait 204 güzergah belirlenmiştir dedi.
     Seydişehiri dünyanın kullandığı doğalgaz ile temiz ve kaliteli bir konuma getirdik diyen Başkan Çat; Bin 695 servis kutusu, 7 bin 826 doğalgaz abonesi, 7,2 milyar liralık yatırım gerçekleştirilmiştir şeklinde konuştu.
     Konuşmaların ardından 2013 yılı doğalgaz çalışmalarını kazasız, belasız bir şekilde sürdürülmesi için dualar edilerek kurban kesildi.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Seydişehirde 2013 yılı doğalgaz yatırım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER