Seydişehirde Hz. Peygamberi anlama gecesi

Seydişehirde Hz. Peygamberi anlama gecesi


KONYA (A.A) - Seydişehir Belediyesince düzenlenen Hz. Peygamberi anlama gecesi yoğun ilgi gördü.
     Kutlu Doğum haftası etkinlikleri münasebeti ile düzenlenen etkinlikte ilahi sanatçıBayram Büyükoruç, İslam tarihçisi Mahmut Zengin, Sultan Ahmet Camii İmam Hatibi Hafız Hasan Kara ve Süleymaniye Camii Müezzini Mehmet Duman, ney dinletisi ve semazen gösterileri yer aldı.
     Seydişehir Belediye tarafından Kızılay Düğün salonunda düzenlenen programa Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Emniyet Müdürü Yahya Günay, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan gecede programa katılanlara selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, kutlu doğum coşkusunun yüreklerde ki peygamber sevgisinin yaşatılacağı manevi atmosferde gerçekleşen programa katılanlara teşekkür etti.
     Bu programın kainatın efendisini daha iyi anlanmasına, onun güzel ahlakını hayata geçirmesine gençlere ve çocuklar a öğretilmesine vesile olmasını dilediğini ifade eden Başkan Çat; peygamberimiz özellikle insana ve insan onuruna, izzetine haysiyetine, verdiği değeri kusurları örtmeyi, güzellikleri övmeyi ön gören her şeyi hak ve adalet üzerine yaşamayı temel edinen üstün ahlak anlayışı ve onurlu anlayışın mutlu yarınları için hepimize en güzel örnektir dedi.
     Belediye Başkanı Çatın konuşmasını ardında sahne alan sanatçı Bayram Büyük oruç ve sema gösteri büyük beğeni toplarken, program Mahmut Zenginin konferansı ile devam etti.
     Program sonunda ilçe protokolü tarafından katılımcılara plaket verildi.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Seydişehirde Hz. Peygamberi anlama gecesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER