Seydişehire yapılan hizmetler anlatıldı

Seydişehire yapılan hizmetler anlatıldı


KONYA (A.A) - Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat, meclis üyeleri, birim amirleri ve basın mensuplarına görsel brifingde ilçede devam etmekte olan proje çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Seçimler öncesi verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Çat, kadınlar lokali ve kültür evinin bir bölümünde açılması düşünülen etnografya müzesinin çalışmalarının da sona yaklaşıldığını belirtti.
     Ören yerine dönen Ilıcanın tepe noktalarının aile bahçesi olarak düzenleme çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Çat, şunları kaydetti:
     Mevcut belediye alanından hariç etrafındaki bahçelerin belediyeye kazandırılması için bahçe sahipleriyle pazarlık içerisindeyiz. Şimdiye kadar 5 bin yedi metrekarelik bir alanı belediyeye kazandırdık. Belediye kültür sarayı inşaatı ise hızla devam ediyor. Eski belediye binası yanındaki binamız ise bayanların hizmetine sunmak için çalışmalarımızın son aşamasına geldik. Bu binanın alt kısmı kadınlar lokali, üst kısmı ise bayanların spor yapmasını sağlayacak halde getirdik. Adile Baysal Kültür-Sanat Evinin ise inşaat çalışmaları tamamlandı. Yakın bir zamanda ihalesini yapacağız. Atatürk Caddesi yol çalışmasında titizlik gösteriyoruz. Caddede ki yol çalışmasının son aşamasına geldik, yol çalışmaları bitince kalıcı olacak bir mimari eseri gerçekleştirmiş olacağız.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap / Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Seydişehire yapılan hizmetler anlatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER