Seydişehir Belediye Başkanı Çat, şehit ailelerini

Seydişehir Belediye Başkanı Çat, şehit ailelerini ziyaret etti


KONYA (A.A) - Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, beraberindeki heyetle birlikte şehit ailelerini ziyaret etti.
     Çat, ilk olarak Şehit Piyade Çavuş Zafer Küçükün ailesini ziyaret etti. Kerime Küçükün elini öpen ve Ramazan ayını kutlayan Başkan Çat kendisine sağlıklı uzun ömürler diledi. Çat, şehit ailesiyle bir süre sohbet etti.
     Şehitliğin yüce bir mertebe olduğunu ifade eden Çat, Toplumda şehitliğin kıymetinin daha çok bilinmesi gerekir. Belediye başkanı olarak her zaman şehit ailelerinin yanındayız dedi.
     Şehit Annesi Kerime Küçük ise evladını 18 yıl önce şehit verdiğini belirterek, Başkanım yavrumu unutmadı,bizim her zaman yanımızda oldu. Kendilerini evimde görmekten çok mutluyum diye konuştu.
     Daha sonra Şehit Jandarma Er Cemal Babuçcunun evini ziyaret eden Çat, şehit ailelerinin sadece bayramlarda değil, her zaman öncelikli olması gerektiğini söyledi.
     Şehit ailesi Mehmet ve Gülseren Babuçcu ise kendilerini ziyaret edilmesinden ve böylesi anlamlı günlerde hatırlanmalarından duydukları memnuniyeti ifade etti.
     Aradan 20 yıl geçmesine rağmen acılarının ilk günkü kadar taze olduğunu belirten Babuçcu ailesi daha fazla ocağa ateş düşmemesi için önlem alınmasını istedi.
     Ziyarete, Meclis üyeleri Mümün Kutun, Hulusi Uyar, Azize Gül Harmanyeri ve Ebru Altuok ve Belediye Koordinatörü İsmail Saylam da katıldı.
    
     Muhabir: İbrahim Yozoğlu
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Seydişehir Belediye Başkanı Çat, şehit ailelerini Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER