Seydişehir Kaymakamı Sonele gazetecilerden

Seydişehir Kaymakamı Sonele gazetecilerden hayırlı olsun ziyareti


KONYA (A.A) - Seydişehir Gazetecileri Cemiyeti Ali Saylam ve Yönetim Kurulu üyeleri, göreve yeni atanan Kaymakam Tuncay Soneli ziyaret etti.
     Kaymakam Sonel ile bir süre sohbet eden gazeteciler ilçenin sorunları hakkında, görüş alış verişinde bulundu.
     Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Kaymakam Tuncay Sonelin Seydişehirde çok güzel çalışmalara imza atacağına inandığını belirtti ve cemiyet olarak her zaman yanında olacaklarını söyledi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Tuncay Sonel ise duyarlı bir basının yanında olduğunu görmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Sonel, Seydişehirli olduk. El birliği yapacağız, hep beraber bu güzel mübarek beldeye hizmet edeceğiz. Milli takım ruhuyla şu ana kadar yapılan çalışmaların üzerene hep beraber bir şeyler üreteceğiz. Seydişehirde yapılan hizmetlerde kimin emeği varsa teşekkür ediyorum dedi.
     Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Sonel; Her şeyi biz fikriyle hareket ederek yapacağız. Yetim, öksüz, fakir, engellilerimize sahip çıkacağız. Biz fikri ekip çalışmasıyla Seydişehir ailesi olarak kapımız herkese açık. Projeler yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Seydişehir Kaymakamı Sonele gazetecilerden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER