Seyhan Rotaryden Aldırmaza ziyaret

Seyhan Rotaryden Aldırmaza ziyaret


ADANA (A.A) - Adana Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Cenk Uğurses ve yönetim kurulu üyeleri Sefa Özler, Volkan Bulgaç, Tolga Akman ile Tamer Bilici, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazı ziyaret etti.
     Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Cenk Uğurses, Adana için ortak yürütülebilecek projelerin konuşulduğu ziyarette, Adanada belirli yerlere heykellerin yerleştirilmesi önerisinde bulundu. Merkez Parkta çeşitli çalışmalar yapılabileceğini belirten Uğurses, parka tartan pist yapılması konusunda diğer kulüplerin de desteğinin alınabileceğini söyledi.
     Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, Her projede yanınızdayız. Bir şeyleri birlikte başarmak çok güzel. Merkez Parkın yürüyüş yollarının bir kısmı tartan pist yapılabilir. Kulüp olarak tartan pist yaparsanız iyi olur. Orada atletizm yarışmaları yapılıyor. Biz de bu konuda yardımcı oluruz dedi.
     Adanaya hizmet vermiş kişilerin isimlerinin, yeni kuşakların tanıması açısından cadde, bulvar ve parklara verildiğini hatırlatan Aldırmaz, bu yöndeki çalışmaların çeşitli mekanları da kapsayacak şekilde genişletilebileceğini söyledi.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Seyhan Rotaryden Aldırmaza ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER